28 / 04 / 2024

Flaş! Petrol için yeni iddia: Fiyatlar tırmanacak! 

Flaş! Petrol için yeni iddia: Fiyatlar tırmanacak! 

Petrol ve akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeler merakla takip edilirken Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Yardımcısı Adewale Adeyemo Washington'dan korkutan bir açıklama geldi.



Washington,  Rus petrolüne erişimin azalmasıyla petrol fiyatlarının tırmanacağı yönünde endişeleri olduğunu söyledi. İşte petrol fiyatlarıyla ilgili piyasaları tedirgin eden o açıklama...


Rusya-Ukranya savaşıyla birlikte, petrol fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Brent petrol, yaklaşık 139 dolar ile son 14 yılın en yüksek seviyesine tırmanmıştı. Daha sonra müzakere masasına oturan iki ülke piyasaların ateşini bir nebze de olsa söndürdü ve fiyatlar 100 dolar bandına indi. Fakat son gelişmelerin ardından akaryakıt fiyatlarının ne olacağını araştıran vatandaşlara petrolle ilgili endişelendirecek bir açıklama geldi. Bu açıklamasının sahibi ise Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Yardımcısı Adewale Adeyemo Washington.

"PETROL FİYATLARI TIRMANACAK"

ABD Hazine Bakanı Yardımcısı Adewale Adeyemo Washington, 5 Aralık'tan itibaren Rus petrolüne erişimin azalacağını belirtti ve petrol fiyatlarının tırmanacağı yönünde endişelendiğini söyledi. Akaryakıt fiyatlarının daha da artacağını tahmin ettiklerini söyleyen ABD Hazine Bakanı Yardımcısı'nın bu açıklamaları adeta piyasaları oldukça tedirgin etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön