10 / 05 / 2024

Flaş! Petrol için yeni iddia: Fiyatlar tırmanacak! 

Flaş! Petrol için yeni iddia: Fiyatlar tırmanacak! 

Petrol ve akaryakıt fiyatlarına ilişkin gelişmeler merakla takip edilirken Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Yardımcısı Adewale Adeyemo Washington'dan korkutan bir açıklama geldi.



AMERİKA, RUSYA'DAN FOSİL YAKIT ALIMINI YASAKLAMIŞTI!

Amerika, Rusya'nın enerji ihracat gelirlerini azaltmak için ülkeden fosil yakıt ithalatını yasaklamıştı ve uygulamaya istisna olarak bazı kuruluşlarla 5 Aralık'a kadar enerji alım satımına devam edilmesi yönünde izin verilmişti.

Hindistan'ın Yeni Delhi şehrinde bugün gazetecilere açıklama yapan Adewale Adeyemo Washington,  Rus ham petrolüne ithalat tavan fiyatı getirme konusunda Hindistan yetkilileri ve özel sektör katılımcılarıyla etkili bir görüşme yürüttüklerini belirtti. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön