28 / 04 / 2024

Emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni hesap...

Emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni hesap...

Yeni oranlarla beraber, yeni maaşlar da netleşirken, maaş farklarının ödeneceği tarih merak edilmeye başlandı. Peki emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatırılacak? SSK, Bağ-Kur maaş farkları ne zaman yatacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni hesap...



Son açıklanan verilere göre, memur ve memur emeklisi maaşlarına 41,69, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ise 42,35 oranında za uygulandı. 

Emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatacak? En düşük emekli ve memur maaşı kaç TL ye yükseldi? İşte yeni hesap... 

Yeni oranlarla beraber, yeni maaşlar da netleşirken, maaş farklarının ödeneceği tarih merak edilmeye başlandı. Milyonlarca emekli ve memur maaş farklarının yatacağı tarihi araştırıyor. 

Peki emekli ve memur maaş farkları ne zaman yatırılacak? SSK, Bağ-Kur maaş farkları ne zaman yatacak? İşte merakla araştırılan o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön