29 / 04 / 2024

Emekli ve memur maaşlarına 3 kademeli zam!

Emekli ve memur maaşlarına 3 kademeli zam!

Emekli ve memur maaşları zamlanacak. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olurken, üzerinde aylık alanlar için de 6 aylık enflasyon oranı ve refah payı ile kademeli bir artış olacağı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...



Ekonomik kriz yaşamayı giderek zorlaştırırken, seçim öncesi iktidardan art arda birçok vaat verdi. Geçtiğimiz haftalarda kamu işçisinin en düşük maaşı 15 bin TL olurken, 2023’ün ilk altı ayı için yüzde 45 zam alacakları duyurulmuştu. 

Bu gelişmelerin ardından sendikaların, memur ve emekli zammı görüşmelerinde de bu rakamı baz alarak masaya oturacağı ifade ediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön