Ekonomi

Emekli ve promosyon derken Halkbank'tan yeni adım! Daha çok kısa bir süre önce açıklandı

Bankalar vatandaşlara uygun fiyatlara kredi vermeye başladı. Kredi fırsatını açıklayan bankalardan biri de Halkbank oldu. İşte Halkbank tarafından başlatılan uygun faizli kredi kampanyasının detayları... Halkbank tarafından krediler konusunda atılan son adım da ihtiyacı olan vatandaşların elini cidid oranda rahatlatacak cinsten oldu

Emekli promosyonu konusunda ciddi bir adım atmaya bankalar arasında yer alan Halkbank, müşterilerini üzmemek adına kredi ve faizler konusunda ciddi adımlar atmaya devam ediyorç. Halkbank tarafından krediler konusunda atılan son adım da ihtiyacı olan vatandaşların elini cidid oranda rahatlatacak cinsten oldu.  

‘Önce Halk, Sonra Bankayız’ sloganıyla bankacılık faaliyetlerini yürüten Halkbank, vatandaşların tüm ihtiyaçlarına uygun kredi fırsatlarını duyurdu. 36 aya kadar alınabilen kredilerle acil ihtiyaçlar, konut ve taşıt gibi giderler için nakit imkânı bulunuyor.

Bu kapsamda Halkbank üzerinden 10 bin lira tutarında ihtiyaç kredisi alan biri de 36 ay vadede yüzde 1,89 oranında faiz kullanacak.

Kredinin kişiye mâl olduğu aylık taksitler 415,53 liraya denk geliyor. 10 bin lira tutarında ihtiyaç kredisinin toplam geri ödemesi ise 14 bin 959 lira oluyor.

Kredi başvuruları en yakın şubeden veya internet bankacılığı üzerinden saniyeler içerisinde gerçekleştiriliyor. Kredi talebiniz onay aldığı anda ihtiyaçlarınıza uygun kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

YENİ KAMPANIN DETAYLARINI DUYURDULAR

Diğer yandan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank önceki günlerde çok önemli bir kampanyanın detaylarını vatandaşlarla paylaşmıştı. Gelin biraz da bu kampanyanın detaylarına birlikte bakalım... 

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan kamu bankaları, vatandaşlara önemli avantajlar sunmaya devam ediyor. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, vatandaşların ciddi anlamda işine yarayabilecek kampanya ile ilgili önemli detayları paylaştı. 

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinde hesabı olan vatandaşlara sevindiren bir haber verildi. Müşterilerin 5 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi. Vatandaşların 5 gün içerisinde yapmış oldukları başvuruları ile birlikte kredi imkânından faydalanabilecekleri yeni bir kredi paketi hazırlandığı ifade edilerek Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank hesabı olan vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağı vurgulandı.

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden çeşitli duyurular yapıyor. Bu doğrultuda bu bankalar üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar için 36 ay vadeli olarak 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanından faydalanılabileceği vurgulandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirerek internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi onayı alacak olan vatandaşlar için aynı gün içinde ödeme yapılacağı aktarıldı. 

Kamu bankaları üzerinde banka hesabı olan vatandaşların internet bankacılığı şifresi oluşturmaları durumunda kredi şartlarına uygun olarak hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak olan ödemeler ile birlikte kredilerini 5 dakika içerisinde alabileceği haberi verildi. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden yapmış olduğu duyurular sonrasında kredi kullanacak olan kişilerin banka kredi şartlarına uygun olmaları ile birlikte aylık hizmet almaları durumunda özellikle düşük faizli kredi kullanmak için bu bankaları tercih etmesi gerektiğini duyurdu.

 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıp daha önce kredi kullanan vatandaşlara da kredi imkanı verildiği paylaşıldı. Emekliler de 5 dakika içinde başvuru yaparak sonuç alabilecekleri vurgulandı.  

KAMU BANKALARI EMEKLİ PROMOSYONLARI

Bazı vatandaşlar ise aldıkları promosyonların bir kısmı ile kredi kapatma yoluna gidiyor. Bu yöntemi izlemek isteyen vatandaşlar için kamu bankalarının promosyon miktarlarını kenara koyuyoruz. 

Son günlerde başta emekliler olmak üzere çalışanların aldıkları banka promosyonları vatandaşların gündeminden düşmüyor. Emekli promosyonları ciddi artışa giderek rakam 10 bin liraya kadar yükseldi. Sektör yetkilileri bu rekabetin devam edeceğini ve rakamın çok daha yükseklere çıkabileceğini belirtiyor. Özel bankaların promosyon yarışının yanında kamu bankalarından yeni adım geldi. Birçok kamu kurumunda genelge gereği kurulan komisyonlar bankalarla iletişime geçerek sözleşmeleri yenilemeye başladı.

ZİRAAT

Ziraat Bankası da 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapıyor. 3 yıl için tek defa olarak ödenen promosyonlar, aylık miktarlarına göre belirleniyor.

HALK 

Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını buraya transfer edecek tüm emekliler, 3 yıllık taahhüt karşılığında promosyon alıyor. 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

VAKIF

Emekli maaşını bankadan almakta olan müşteriler ile 3 yıl süre ile emekli aylığını VakıfBank’tan almayı taahhüt edenler için, 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında aylığı olanlara 625 TL, 2 bin 500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor. Ödemeler 3 yıl için tek defa olarak gerçekleştiriliyor. Maaş hesabına bağlı ücretsiz HGS etiketi ve aidatsız kredi kartı da promosyon kapsamında sağlanan avantajlardan.