29 / 06 / 2024

Emekliler 4 gözle bekliyordu! Resmen açıklandı!

Emekliler 4 gözle bekliyordu! Resmen açıklandı!

Emekli aylığına ek olarak destek ve ikramiyeler almak isteyen vatandaşların farklı yöntemlere başvurabilmeleri mümkün. Yaşamanın çok pahalı olduğu bu son dönemlerde sahip oldukları maaşla ay sonunu zar zor getiren milyonlarca SGK emeklisi, Akbank'tan yüksek oranda ikramiye desteği verilecek. Akbank



Emekliler 4 gözle bekliyordu! Resmen açıklandı!

Emekli olduktan sonra emekli maaşını arttırmanın yolları nedir?

Türkiye'de yürürlükte olan sigorta mevzuatlarına göre emekli maaşlarının hesaplanmasında prime, çalışma zamanı ve temel kazanç  gibifaklı etkenler göz önüne alınmaktadır. Hem de ekonomik bilgiler (büyüme rakamları, enflasyon vb.) emekli maaşının artmasında çok önem taşır.

Emekli olduktan sonra emekli maaşının arttırılması imkansız gibidir. Ancak nakit promosyon takviyeleri ve devlet tarafından verilebilecek ikramiyeler maaşa ek destek sunar. Hem de doğum ya da askerlik borçlanması gibi SGK uygulamalarına başvurulması halinde sigortalılık süreleri ve erken emeklilik gibi baska etkenler arasında yer almaktadır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön