20 / 07 / 2024

Emekliler dikkat! Yarına kadar başvurulması gerekiyor!

Emekliler dikkat! Yarına kadar başvurulması gerekiyor!

Ziraat Bankası tarafından emekliler için son dakika müjdesi geldi. Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyanın detayları neler? İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o kampanyanın başvuru şartları ve koşulları...




Ziraat Bankası tarafından emekliler için son dakika müjdesi geldi. Banka emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada emekli müşteriler için kampanya başlattığını belirtti. Söz konusu kampanya yarın sona eriyor.

Emekliler dikkat! Yarına kadar başvurulması gerekiyor!

Kampanyaya katılım gösteren emeklinin kartına 100 Türk Lirası Bankkart lira yüklemesi yapılacak. Buna göre, Bankkart ile her 200 Türk Lirası ve üzeri giyim, sağlık, market, ulaşım, kafe ve restoran, optik Optik, alışverişlerinde 20 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma imkanı sunulacak. 

Peki Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyanın detayları neler? İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o kampanyanın başvuru şartları ve koşulları...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön