20 / 07 / 2024

Emekliler dikkat! Yarına kadar başvurulması gerekiyor!

Emekliler dikkat! Yarına kadar başvurulması gerekiyor!

Ziraat Bankası tarafından emekliler için son dakika müjdesi geldi. Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyanın detayları neler? İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o kampanyanın başvuru şartları ve koşulları...




KAMPANYANIN AYRINTILARI VE ŞARTLARI NASIL? 

ege Haber'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyanın detayları neler? İşte Ziraat Bankası tarafından hayata geçirilen o kampanyanın başvuru şartları ve tüm ayrıntıları...

-Kampanya 7 Ocak – 15 Şubat 2022 tarihlerinde geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil’den veya SMS ile katılım sağlanmalıdır. SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Emekliler dikkat! Yarına kadar başvurulması gerekiyor!

-Kampanyaya katılan emeklilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile her 200 TL ve üzeri Market, Giyim, Sağlık, Optik, Ulaşım, Kafe ve Restoran alışverişlerine 20 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

-Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 100 TL ile sınırlıdır.

-Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön