19 / 05 / 2024

Emekliler kuyruk olacak! Emekli maaşı olan herkese anında 8.250 TL ödeme! 3 gün içinde hesaplarda!

Emekliler kuyruk olacak! Emekli maaşı olan herkese anında 8.250 TL ödeme! 3 gün içinde hesaplarda!

Emekliler için yeni bir duyuru yapıldı. Bu sefer bu duyuruyu ING Bank yaptı. İşte detaylar!



ING Bank maaşını taşıyanların tutarlarına göre 7.000 TL verileceğini açıkladı. Duyuruda “Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanılacağı bilgisine de yer verildi. Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor” İfadesi de kullanıldı.

EMEKLİLERE NE KADAR ÖDENECEK?

1 aylık toplam gelir yani aylık tutarınız, 1.500 TL’ye kadar ise 4.650 TL, 1.500 TL – 2.500 TL arası ise 5.800TL, 2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu ve kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerinin faydalanabileceği de iletildi.

30 EYLÜL’DE SONA ERİYOR!

ING Bank tarafından yapılan duyuruda “Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. Promosyon taahhütnamesinin imzalanması ile ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 4.650 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 5.800 TL, 2.500 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.” ifadelerine yer verilip kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceği de duyuruldu.

ING BANK PROMOSYON İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

ING Bank nakit promosyon başvuru işlemleri ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabileceği belirtildi. Bankadan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapıldığı da duyuruldu.

KAMPANYANIN AYRINTILARI NELERDİR?

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin ING Bank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih göz önüne alınır.

KAMPANYADAN BİRDEN FAZLA YARARLANILMAZ!

Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılmamaktadır. ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını elinde tutar.

Vakıfbank’tan emeklilerin içini ferahlatan yeni atılım! Ek ödeme verilecek! İşte tutarlar!

Okul servis ücretleri ne kadar? İşte en kısa ve en uzak mesafe servis ücretleri!

Tapuda yeni devir başlıyor! Ev alıp satacaklar dikkat prosedür değişti!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön