29 / 04 / 2024

Emekliler müjde! Yüksek emekli promosyonu almak için...

Emekliler müjde! Yüksek emekli promosyonu almak için...

Yüksek emekli promosyonunu almak isteyen vatandaşlar başka bankalara maaşlarını taşımak için harekete geçti. Peki maaş taşımanın şartları neler? Emekli cayma hakkını kullanabilir mi? İşte detaylar...



Emekli promosyonunda yakını getirmek, kredi kullanmak, kart almak ya da otomatik fatura talimatı vermek gibi koşullar da ilave edilince promosyon miktarları 10 bin lirayı buluyor. Emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu sorusu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 13 milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemeleri hakkında kamu ve özel bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Özel bankaların başlattığı promosyon yarışı emekliler için rakamları 10 bin TL'ye kadar çıkartırken, kamu çalışanları için ise 40 bin TL'yi bulan promosyonlar ödenmeye başladı.

 Emekliler müjde! Yüksek emekli promosyonu almak için...

Sözleşmesi bitip yeni sözleşme imzalayacak emekli vatandaşlar için işlemler kolay. Onlar kampanyalara bakıp istedikleri bir bankayı seçtikten sonra maaşlarını o bankaya taşıyacak ve 3 yıllık yeni sözleşme yaparak yüksek promosyonu alabiliyor.

Bu kapsamda sözleşmesi devam edenler ve daha önce düşük promosyon almış emekliler için de bir fırsat bulunuyor. Bu emeklilerin yasalardan gelen hakları var. PEki bu haklar neler, emekli promosyonu almak için hangi şartlar gerekli? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön