29 / 04 / 2024

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!

Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!

Emekli promosyon kampanyaları devam ederken kritik bir hafta geldi. Emekli promosyon ücretleri birçok bankada 10.000 TL'ye yaklaşıyor ancak henüz harekete geçmemiş vatandaşlar son tarih arıyor. İşte Eylül 2022 en yüksek emekli promosyonu veren bankalar listesi...



Emekli promosyon ödemesi için son tarih yaklaşırken, hangi bankanın ne kadar terfi ödediği araştırmaları hız kazandı. Eylül ayında en çok emekli promosyon ödemesi yapan bankalar listesi merak ediliyor. İşte Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat, Yapı Kredi 2022  emekli promosyonu detayları...

BAŞVURU SÜRELERİ UZATILDI!

Denizbank, Vakıf Bank, İş Bankası TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat ve Yapı Kredi bankaları emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gitti. Bankalar, emekli promosyonu ödemeleri için 31 Ağustos günü olan son başvuru tarihini 30 Eylül'e çekti.

EMEKLİYE 10 BİN, MEMURA 41 BİN 500 LİRAYA VARAN PROMOSYON

Emekli promosyonu ödemeleri 8 bin 250 liraya kadar çıkarken emekli yakınını kampanyaya dahil edenler, 10 bin liraya varan promosyon ödemesi alabiliyor. Emeklilerin yanı sıra memurlar için de promosyon yarışı sürüyor. Memur promosyonlarında ise bazı kurumlar 41 bin 500 liraya sözleşme yeniledi.

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Müşterilerini rakiplere kaptırmak istemeyen bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 8 bin 250 liraya kadar yükselen emekli promosyon ödemeleri 10 bin liraya kadar dayandı. Üç sene boyunca bankada kalma sözü veren tanıdıklarına tavsiye eden emekliler yaklaşık 10 bin lira emekli promosyonu ödemesi alabilecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön