05 / 05 / 2024

Emeklilere 10 bin TL'lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Emeklilere 10 bin TL'lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi yaşandı. Banka değiştirmek isteyen emekliler için bugün son gün olurken bazı bankalar sürelerini uzattı. Peki hangi banka ne kadar zamana kadar başvuru kabul edecek? İşte detaylar...



Emekli promosyonlarına yönelik son dakika gelişmesi. Banka değiştirmek isteyen emekliler için açıklamalar peş peşe geldi. Bazı bankalar 31 Ağustos olarak belirlenen süreyi uzattı. Promosyon başvurusu yapmak isyeyen emeklilere bankalar tarafından büyük fırsat sağlanıyor. Banka promosyonlarında ödeme miktarı 10 bin lira sınırına dayandı.

Emeklilere 10 bin TL lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Milyonlarca emekli vatandaşa bankalardan müjde gibi haber geldi. Başvuru süresini kaçıranlar için bankalar yeni promosyon kararını duyurdu. Peki 36 aylık taahhüt süresi dolmadan maaş bankasını değiştirmek mümkün mü?  İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön