18 / 05 / 2024

Emeklilere 10 bin TL'lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Emeklilere 10 bin TL'lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi yaşandı. Banka değiştirmek isteyen emekliler için bugün son gün olurken bazı bankalar sürelerini uzattı. Peki hangi banka ne kadar zamana kadar başvuru kabul edecek? İşte detaylar...



Emeklilere 10 bin TL lik promosyon müjdesi! Bankalar şimdi duyurdu! Rakamlar değişti, süre uzatıldı! Hemen bakın hemen..

CNNTÜRK'ün haberine göre, emeklilere temmuz ayında yapılan zam sonrası özel bankalar da promosyon ödemelerinde arttırma kararı aldı. 750 lira olarak başlayan ödemeler 10 bin lira seviyesine kadar çıktı.

Büyük yükseliş sonrası emekli vatandaşlar yüksek promosyon veren bankalara geçmenin yollarını araştırmaya başladı. 36 aylık taahhüt süresi dolmayanların da maaş bankasını değiştirebileceği ortaya çıktı.

Örneğin 750 lira promosyon ödemesi alan ve 2 yıl ayını bankada kalan bir kişi, bu süre sonunda banka değiştirmek isterse, mevcut bankasına 250 lira ödeme yaparak banka değiştirebiliyor.

Bankalar emekli promosyonlarında başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu. Böylece bankalar arasındaki yarışta kızıştı. Geçtiğimiz senelerde her sene artış yapan bankalar promosyonları artık her ay güncellemeye başladı. En son promosyon ücretleri 7500 TL'yi aştı. Bazı bankalarda ise bu rakam 3 yıllık sözleşme karşılığında ek hizmetlerle birlikte 8 bin 250 liraya hatta kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar yükseldi. Tanıdıklarını bankaya getiren emekliler ise promosyonunu daha da yükseltme sansına sahip oldu. Hal böyle olunca banka önlerinde kuyruklar uzadıkça uzadı. Bu yüzden bankalar 31 Ağustos olan son başvuru tarihi 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzattı. Bir sürpriz de kamu emeklilerine geldi. Memurların promosyonu için kurumlar da hareket geçti.

TMO'da şok fiyatlar! TMO fındık, ayçiçek yağı, nohut ve mercimek fiyatlarını açıkladı! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi

Emekli promosyonunda son dakika: Bankalardan peş peşe acil uyarı! Hemen harekete geçin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön