03 / 05 / 2024

Emeklilere 1.750 TL'ye varan nakit promosyon!

Emeklilere 1.750 TL'ye varan nakit promosyon!

Yapı Kredi, Türkiye'deki milyonlarca emekliye özel, onların yaşamlarını kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunmayı sürdürüyor.



Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamaya göre, devam eden kampanyayla emekli maaşlarının yatırılması amacıyla Yapı Kredi'yi tercih eden emekliler, bir aylık net maaşları 2 bin 500 lira ve üzerindeyse 1.750 lira, 1.500-2 bin 500 lira arasındaysa 1.500 lira, 1.500 liraya kadarsa 1.200 lira ile en yüksek nakit promosyon ödemesini kazanıyor.

Emeklilere 1.750 TL ye varan nakit promosyon!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı sürdüren Yapı Kredi, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan emekli müşterilerinden Emeklilik Paketi ile Yapı Kredi mobil, Yapı Kredi bireysel internet şubesi ve ATM'lerden yapılan havalelerde herhangi bir ücret almıyor.

Yapı Kredi emekli maaş müşterileri, Türk Lirası birikimlerine özel 6 ay "hoş geldin faizi" ayrıcalıklarından faydalanırken aynı anda bireysel ihtiyaç kredilerini kendilerine özel indirimli oranlardan faydalanabiliyor. Ücretsiz düzenli ödeme (EFT ve havale) imkanından da yararlanabiliyor.

En düşük emekli aylığına asgari ücret şartı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön