29 / 04 / 2024

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL’ye varan nakit hediye!

Denizbank'tan emeklilere 5 bin TL’ye varan nakit hediye!

Denizbank emeklilere 5 bin TL'ye varan nakit desteği sağlıyor. İşte detaylar...



Emekli maaşlarına ödenen promosyon rakamları Kasım ayında da gündeme gelmeye devam ediyor. Bir ara 10 bin Türk Lirası'na kadar yükselen emekli promosyonları Kasım ayında ise düşüşe geçti. Denizbank da emekli promosyonlarıyla ilgili internet sitesinde bir duyuru yayımladı. "Maaşınızı, DenizBank’a kolayca taşıyın, 5 bin TL’ye varan nakit hediye kazanın" sloganıyla yayınlayan duyurunun detayları ise şu şekilde...

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKLİ!

Öncelikle Denizbank'tan promosyon almak isteyen emeklilerin maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekmekte. Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emekliler 5.000 TL’ye varan nakit promosyon hakkına sahip olabilecekler.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön