15 / 05 / 2024

Emeklilere 2.750 lira ek gelir müjdesi! Paranızı hemen çekin!

Emeklilere 2.750 lira ek gelir müjdesi! Paranızı hemen çekin!

Zamlı maaşlarına kavuşan emekliler, piyasa koşullarından dolayı maaşlarını arttırma çabası içerisine girdi. Maaşları için ek gelir elde etmek isteyen emekliler alternatif gelir türlerini araştırıyor...



TEB’DEN YAPILAN ÖDEMELER

Türkiye Ekonomi Bankası 2022 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalar geliştiriyor. Müşterilerini arttırmak için emeklilere özel bir kampanya düzenledi. Emekliler için maaş promosyonu vereceğini belirten TEB emeklilere banka promosyonu verecek ve ödemeleri şu şekilde yapacak:

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 500 TL
1.500-2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar: 525 TL
2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar: 750 TL

TEB tarafından 2022 yılı emekli promosyon ödemeleri açıklandıktan sonra, bir güzel haber daha verdi. TEB emeklilere ek promosyon vereceğini açıkladı. Bu ek promosyon ödemeleri ise şöyle olacak:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön