03 / 05 / 2024

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

5 Banka birden emeklilere 3 yılda bir verilen ek ödeme için start verdi. Emeklilerin yüzünü TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank güldürdü. Tüm detayları ile paylaşıldı.



Emekliler yapılan kampanya fırsatları gün be gün devam etmekte. Böyle bir kampanya 3 yılda bir gelmekte. 5 Banka birden açıkladı. 12.000 TL ek maaş verilecek. SSK, Bağ – Kur ve memur emeklisi olan milyonlarca vatandaş için önemli bir kampanya başlatan bankalardan net bir duyuru geldi. TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası, Akbank arka arkaya emekliler için yapmış oldukları kampanyaları tüm emekli vatandaşlara duyurdu. 

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

5 Banka birden arka arkaya duyurdu

TEB, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank saat 5.05’de açıkladı. Emeklilerin hesabına anında 12.000 TL ek ödeme geçileceği duyuruldu. Başvuru yapan tüm emekli vatandaşların hesabına aynı gün içinde yatacak olan ödemeyi aynı gün ATM’lerden kolaylıkla çekebilecek. Ödemeler karşılıksız ve geri ödemesiz olacak şekilde yapılacak. Bu kampanyadan SSK, Bağ – Kur ve memur emeklisi ola milyonlarca vatandaş kolaylıkla yararlanabilecek. 5.500 TL ve üstünde maaş alan tüm emekliler 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön