17 / 05 / 2024

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

5 Banka birden emeklilere 3 yılda bir verilen ek ödeme için start verdi. Emeklilerin yüzünü TEB Bankası, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank güldürdü. Tüm detayları ile paylaşıldı.



Emeklilere 3 yılda 1 verilen ek ödemeler başladı! İşte bankaların güncel duyurusu!

Emekliler içi promosyon detayları ve şartları

Milyonlarca SSK, Bağ – Kur ve memur emeklisi olan tüm vatandaşlar emekli maaşlarına ek olarak TEB, Garanti Bankası, ING, İş Bankası ve Akbank tarafından promosyon ödemeleri alabilecekler. 3 yılda bir gelen kampanya duyuruldu. 28 Şubat tarihine kadar başvuru yapıldığı takdirde Şubat aynının sonuna kadar 12.000 TL’yi bulan maaş promosyonu alabilecek. Ayrıca Mart ayında da bu ödeme üzerinden maaşlar yapmaya devam edecek. Tüm bankaların bu promosyonu vermeleri için tek şart bulunuyor. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü veren tüm emekli vatandaşlar bu fırsattan yararlanabilecek. Hemen maaşınızı seçmiş olduğunuz bankaya taşır ve promosyon sözleşmesini imzaladığınız takdirde 3 yıllık maaş promosyonunu 3 gün içerisinde kolaylıkla alabilirsiniz. 5 bankanın da aynı şartı bulunmaktadır. 

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam geliyor?

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisine son dakika ikramiye müjdesi! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bir bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön