01 / 05 / 2024

Emeklilere 5 bin TL ikramiye komisyondan geçti! Paraları bu tarihte hemen çekebileceksiniz!

Emeklilere 5 bin TL ikramiye komisyondan geçti! Paraları bu tarihte hemen çekebileceksiniz!

Milyonlarca emekliye son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 5 bin TL ikramiye komisyondan geçti. Paraları bu tarihte hemen çekebileceksiniz...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde emeklilere bir kereye mahsus 5 bin Türk Lirası ikramiye verileceğini duyurmuştu.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, konutların turizm amaçlı kiralanması ile emeklilere 5 bin Türk Lirası ödenmesine ilişkin düzenleme komisyonda kabul edildi.

Karar'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus olacak şekilde 5 bin Türk Lirası ikramiye verileceğini açıklamıştı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda 'Emeklilere Bir kereye Mahsus 5 bin Türk Lirası Ödeme Düzenlemesi' önergesi görüşülerek, torba yasaya eklenmesine de karar verildi. Düzenlemeler, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi hesaplara ne zaman yatırılacak? Emekli vatandaşlar ikramiyelerini ne zaman alabilecek? İşte merak eidlen soruların yanıtları...

Emeklilere 5 bin TL ikramiye komisyondan geçti! Paraları bu tarihte hemen çekebileceksiniz!

EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere bir kereliğe mahsus olacak şekilde 5 bin Türk Lirası ödeme yapmaya karar verdiklerini ve bu ödemelerin önüzmüdeki kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerin hesabına yatırılacağını söyledi.


DUL VE YETİM AYLIĞI ALANLAR DİKKAT

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgil olarak verilen bilgilere göre, hayatını kaybeden eşinden ya da anne – babasından dolayı dul ve yetim aylığı alan vatandaşlara hisseleri oranında ödeme yapılacak.

Yine paylaşılan detaylara göre, yaşamını yitiren eşinin emekli aylığının yüzde 50’si bağlanmış dul eşe 2 bin 500 lira, yüzde 75’i bağlanmış dul eşe de 3 bin 750 lira ödenecek.

Yine verilen bilgiye göre, yaşamını yitiren kişiden dolayı eşine ve iki çocuğuna ölüm aylığı bağlanmışsa eşe 2 bin 500 lira, çocuklarına da kişi başına 1.250 lira ödeme yapılacak. 

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

TOKİ'den Antalya'ya 357 konutluk yeni proje geliyor! 284.2 milyon TL'ye mal olacak!

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!


Geri Dön