28 / 04 / 2024

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durumun ne olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?



SSK ve Bağkur emeklileri 100. yıla özel olarak verilmesi planlanan Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, özellikle sosyal medya üzerinden Cumhuriyetin 100. yılında emeklilere ikramiye verileceği iddiası paylaşıldı ve ardından tüm emekliler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Peki emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin lira ikramiye verilecek mi?

Konu ile ilgili olarak verlien detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili çalışmalar yaptığı öğrenilirken, emeklilerin merakla beklediği ikramiye tutarının da en az 5 bin TL olması bekleniyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, bu yıl Kurban ve Ramazan Bayramı olarak senede iki defa ödenen bayram ikramiyelerinin yanında Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak bir kereye mahsus olacak şekilde Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödeneceği gündeme bomba gibi düşmüştü.

Emeklilere 100. yıl ikramiyesinde son durum ne? Emekliye 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİNDE SON DURUM NE?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yaklaşık olarak 16 milyon emekli Ramazan ve Kurban bayramlarında iki defa olacak şekilde ikramiye ödemesi alıyor. Paylaşılan detaylara göre bu sene Cumhuriyet'in 100. Yılı nedeniyle, 3. ikramiye ödenmesinin gündeme geldiği iddiaları özellikle sosyal medyada sık sık konuşuluyor.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan ikramiye ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekliye Cumhuriyet Bayramı'na özel 100. yıl ikramiyesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. 

Paylaşılan detaylara göre, bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma yapılması talimatı verdiği Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın hazırlıklar için düğmeye başladığı kaydedildi. Yine verilen detaylara göre, yapılan çalışma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Tek seferlik bir seferlik olarak verilecek olan söz konusu ikramiyenin 5 bin Türk Lirası şeklinde olması bekleniyor.

EMEKLİ 29 EKİM İKRAMİYESİ KAÇ TL?

Aktarılan detaylara göre, tek defalığına verilecek olan ikramiyenin miktarı üzerindeki çalışmalar hız kesmeden sürerken, ilk olarak masaya 5 bin Türk Lirası rakamının geldiği ve bu rakam üzerinde uzlaşı sağlandığı kaydedildi.

Benzine indirim geliyor! Sürücüler bu gece fiyatlar 1 lira 15 kuruş düşecek! Son dakika müjdesi! 

BES'te kısmen ödeme dönemi: Resmi Gazete'de yayımlandı

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!


Geri Dön