03 / 05 / 2024

Emeklilere 80.000 TL'lik ucuz kredi müjdesi! PTT nakit kredisi başvuru şartları neler?

Emeklilere 80.000 TL'lik ucuz kredi müjdesi! PTT nakit kredisi başvuru şartları neler?

Emeklilerin acil nakit ihtiyacının çözülmesi için PTT 80.000 liraya kadar nakit desteği veriyor. Peki nakit ihtiyaç kredisinden kimler yararlanacak? PTT nakit kredisi başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...



Emeklilere 80.000 TL lik ucuz kredi müjdesi! PTT nakit kredisi başvuru şartları neler?

YÜZDE 2.49 FAİZ ORANI İŞLETİLECEK

Konuya ilişkin PTT'nin yapmış olduğu duyuruda, yüzde 2,49 oranından başlayan avantajlı faiz oranları ile destek verileceği belirtildi. Öte yandan yapılan duyuruda verilen nakit desteği, nakit ihtiyacı olan bütün emeklilerin rahat bir nefes almasını sağlamayı amaçladığı kaydedildi.

50 BİN TL'YE KADAR SMS İLE BAŞVURU

Bununla birlikte PTT’nin emekli desteğine başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Maaşını PTT’de alan tüm emekliler kefilsiz ve şartsız olarak 50.000 liraya kadar bütün nakit ihtiyaçları için SMS ile kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Öğrenci ve velilere ucuz kredi müjdesi! Başvuran velinin de öğrencinin de hesabına yatıyor!

Volkswagen'den büyük kampanya! 52 bin lira indirimi gören bayilere koştu...

Yeni Mercedes EQS güncel fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön