28 / 04 / 2024

Emeklilere müjde! 15 bin 750 TL ödeme, bir haftada hesabınızda

Emeklilere müjde! 15 bin 750 TL ödeme, bir haftada hesabınızda

Emeklilere net 15 bin 750 TL ödeme veriliyor! Bir hafta içinde hesabınızda olacak nakit kampanyası başladı...



Emekli olan vatandaşlarımız için başlatılan bir kampanya daha başladı. Yeni kampanya üzerinde bankalar yarışa girdi ve 15750 TL'ye kadar ödeme verileceği açıklandı. Kamu bankaları ile beraber özel bankaların başlatmış olduğu bu kampanyada, emekli olan vatandaşların bu nakit kampanyasından faydalanabilmeleri için maaşlarını bankalar üzerinden alması gerekmektedir. Emekli vatandaşların maaşlarını kamu bankaları üzerinden veya başvuru yapacağı özel bankalar üzerinden alması durumunda, vatandaşların alabileceği kredi kampanyasındaki en düşük faiz oranlarından faydalanarak ekonomik sıkıntınızı gidere bilmeniz için tüketici kredisi kullanabilir. 

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat Bankası üzerinden işlemlerini gerçekleştirmek isteyen emekli vatandaşlara bu banka 5 dakika içerisinde sonucu internet bankacılığı uygulaması üzerinden vermekte. Emekli maaşınızı bu banka üzerinden almanız halinde , Ziraat Bankası, mobil uygulamasına giriş gerçekleştirerek, internet bankacılığı uygulaması üzerinden 15750 TL kredi ödemesi başvurusunu yapmanız mümkün. 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturabileceğiniz bu kampanyaya katılacak olan emekki vatandaşlara banka 90 gün ertelemeli olarak kredi olanağı sunmaktadır. 

VAKIFBANK

Emeklilere müjde! 15 bin 750 TL ödeme, bir haftada hesabınızda

Vakıfbank üzerinden başvuru yapacak olan emeklilerde emekli maaşını bu banka üzerinden alması durumunda banka şubelerinden ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden başvurularını gerçekleştirmektedir. Vakıfbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına çok düşük faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde kredi kullanabilmektedirler. Emekli maaşınızı bu bankaya taşıyarak, ayrıca, daha yüksek limitlerde krediler kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. 36 ay vadeye kadar hızlı bir şekilde kredi kullanacak olan kişilere 15750 TL kredi ödemesi verilmektedir. 

DENİZBANK

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön