12 / 05 / 2024

Emeklilere özel kampanya! 750 TL'lik ödeme

Emeklilere özel kampanya! 750 TL'lik ödeme

Ziraat Bankası'ndan emekliler için 20.000 TL'ye varan bir kredi kampanyası geldi. Ayrıca 750 TL'ye varan emekli promosyonundan da yararlanmak mümkün.



Devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 50 yaş üzerinde olan vatandaşlar için yapılan yeni kampanyada, emekli maaşını almış olması durumunda 20000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi vereceği söylendi.

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön