28 / 04 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlara bu bankadan jest! 45 bin TL'lik ödeme için başvuru yapmayı unutma!

Nakit ihtiyacı olanlara bu bankadan jest! 45 bin TL'lik ödeme için başvuru yapmayı unutma!

Vakıfbank 45.000 TL’lik ödeme ile yeni bir ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı. Başvuru yapanlar bu ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. Banka konuyla ilgili tüm detayları açıkladı. İşte tüm detaylar…



Vakıfbank vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve ekonomik sıkıntıları ile mücadele etmelerinde yardımcı olmak amaçlı olarak uygun kredi paketleri yayınlıyor. Bu kredi paketleri kapsamında kamu, özel sektör çalışanları ve emekliler adını özel olarak ihtiyaç kredileri hazırlanıyor. Son hazırlanan pakette 45.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunacağı duyuruldu. Banka konuyla ilgili tüm detayları paylaştı.

Nakit ihtiyacı olanlara bu bankadan jest! 45 bin TL lik ödeme için başvuru yapmayı unutma!

Vakıfbank yeni ihtiyaç kredisi

Vakıfbank duyurmuş olduğu yeni ihtiyaç kredisi ile başvuruları almaya başladı. Başvurular cep telefonlarından 5724 numarasına mesaj gönderilerek yapılacak. Başvurunun onaylanması durumunda hemen ardından kredi taksitlendirme işlemleri yapılabilecek. Kredinin geri ödemesi için farklı Seçenekler sunulacak. Aylık olarak eşit taksitle, azalan veya artan taksitle, üç ay ödemesiz, üç ayda bir eşit taksitle, değişken taksitli ve son taksit balon ödemeli şekilde ödeme yapılabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön