06 / 05 / 2024

Emeklilere promosyon şoku! Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçmişti! Haciz mi geliyor?

Emeklilere promosyon şoku! Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçmişti! Haciz mi geliyor?

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği banka promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçti. Bankaların verdiği promosyon ödemeleri 7 bin lirayı geçince emeklileri şaşkına çeviren haberler gelmeye başladı. Promosyon ödemelerine haciz mi geliyor? İşte detaylar...



İADE DAVALARI DEVREYE GİRECEK

Ekonomist ve bankacılık uzmanı Erol Taşdelen halktvcomtrden Nuray Tarhan'a yapmış olduğu açıklamalarda, promosyona haciz konulabileceğine dair emsal kararın olmadığını belirterek, “Promosyon tarzı ödemeler maaş dışında ek gelir statüsünde olduğu için yasal olarak haciz konulabilir fakat promosyon maaşa bağlı bir ödeme olduğu için henüz örnek yargı kararı yok. Önümüzdeki dönemde bu tür promosyona el koymalara yönelik iade davaları açılması muhtemel. Yargının bu tür olasılıklara karşılık emeklilerin de mağdur olmaması için örnek olabilecek görüş bildirmesi gerekir” dedi.

Emekli promosyonları 8 bin TL’ye dayanıyor! İşte banka banka promosyon miktarları!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön