28 / 04 / 2024

Yüceltürk İnşaat, kalite ödülüne layık görüldü!

Yüceltürk İnşaat, kalite ödülüne layık görüldü!

Pakistan'da faaliyet gösteren Yüceltürk İnşaat firması Pakistan'ın Hazara Üniversitesi tarafından "kalite" ödülüne layık görüldü



Pakistan'ın kuzeyindeki Manşehra kentinde bulunan Hazara Üniversitesi'nde düzenlenen törende konuşan üniversite rektörü Profesör Seyyid Enver, Yüceltürk İnşaat firmasının dünya standartlarında örnek projeleri Pakistan'a kazandırdığı için bu ödüle layık görüldüğünü söyledi.

2005 yılında Pakistan'ın kuzeyini vuran ve 70 binden fazla insanın hayatına mal olan depremden sonra Pakistan'a yardıma koşan ilk ülkenin Türkiye olduğunu belirten Enver, Pakistan ile Türk halkının birbirini samimi duygularla sevdiğini ifade etti.

Enver konuşmasını, "Yaşasın Türkiye Pakistan dostluğu, yaşasın Türkiye halkı" diye tamamladı.

Ödülünü üniversite rektörünün elinden alan Yücel Türk İnşaat Şirketi Yönetim kurulu Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, firmasının bir üniversite tarafından "kalite" ödülüne layık görülmesi nedeniyle onur duyduğunu belirterek, "8 Ekim 2005 depreminin sonrasında geldiğimiz Pakistan'a dünya standartlarında eserler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Türk iş adamlarının Pakistan'a yatırım yapmaya davet eden Mollaismailoğlu, yurt dışında iş yapan bir firma olarak Pakistanlı'ların gösterdiği yakınlığa ve misafirperverliğe teşekkür etti.

Ödül törenine Hazara Üniversitesi öğretim görevlileri ve Türkiye'nin İslamabad Büyükelçiliği yetkilileri de katıldı. Tören sonunda büyükelçilik yetkililerine plaket verildi.
AA


Geri Dön