19 / 05 / 2024

Emeklileri heyecanlandıran gelişme! Erdoğan açıklayacak

Emeklileri heyecanlandıran gelişme! Erdoğan açıklayacak

Emeklilere yapılan yüzde 30 zammın ardından yakın tarihteki başka bir ödeme, merak konusu. Emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri şimdiden konuşuluyor. İşte kulislerde bayram ikramiyesi için konuşulan tutar...



Ramazan Bayramı bu yıl 21 Nisan-24 Nisan arasında olacak. Bayrama 2,5 ay kala emeklilere verilecek ikramiye miktarı şimdiden gündem oluyor.

2023 yılının ilk 6 ayı için yapılan emekli maaş zammının ardından "İkramiyeler ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranıyor.

Emeklilere bayram ikramiyesi konusunda yasal bir düzenleme yok ancak emekliler 2018 yılından bu yana düzenli olarak bayramlardan önce ikramiye alacak. İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön