21 / 05 / 2024

Emeklilerin cebine nisan ayında 2.500 TL girecek! Bu parayı kimler alabilir? Hemen bakın!

Emeklilerin cebine nisan ayında 2.500 TL girecek! Bu parayı kimler alabilir? Hemen bakın!

Emeklilere verilen ikramiyelerle ilgili yaşanan son gelişmeler merakla araştırılıyor. İkramiyeler ne zaman yatacak? İşte detaylar!



Enflasyonun da etkisiyle hükümet bu yıl içinde çok sayıda sosyal yardım paketi açıkladı. Bu yardım paketlerinde öğrencilerin yolluk, özel sektöre ısınma, ihtiyaç sahibi hanelere doğalgaz yardımı şeklinde pek çok yardım paketi hazırlandı. Tüm bu destek paketlerine dair gerekli bilgiler verilirken emeklilere mayıs ayı öncesi ikramiyelerin verilip verilmeyeceği konu ile ilgili güncel olay ve açıklamalar merakla bekleniyor.

EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ 2.500 TL Mİ OLDU?

Bu yılki zam sonrası milyonlarca emeklinin gözünün emeklilik ikramiyesinde dolaştığı açıklanırken, bayram ikramiyesi olarak verilen 1.100 TL'lik ikramiyenin artıp artmayacağı araştırılıyor. AK Partililer konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu yıl emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağı belirtildi ve karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Benzer şekilde emeklilerin izin beklentisinin de 2.000 ile 2.500 TL arasında olduğu paylaşılıyor.

Emekli bayram ikramiyeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Bu yüzden de daha önce emekli bayram ikramiyelerine dair yapılan açıklamalar olmuştu. İşte o açıklamalardan biri;

ANKARA’DA KONUŞULUYOR! EMEKLİ İKRAMİYELERİNE YÜZDE 280 ZAM MI YAPILACAK?

Ankara'da dolaşan haberlere göre, hükümet 14 Mayıs genel seçimlerine emekli ikramiyelerinde ve maaş zamlarında bir artış ile girmeyi planlamakta. Halihazırda da 1,100 lira olan emekli ikramiyelerinin 2500 ile 3000 lira aralığına çıkarılması, 3,000 liraya ulaşması halinde yüzde 280 zam yapılacağı konuşuluyor. Asgari ücrete yüzde 10 zam yapılırken, emekliler de yüzde 10-20 arasında ekstra bir artış da bekleyebilirler. Asgari ücretliler için yüzde 54.66'lık bir artış yapıldığı ilan edildi. Ancak Cumhurbaşkanı seçimden önce bir ayarlama daha yapılacağının sinyalleri verdi.

EKPSS sonuçları 2023! Engelli personel alımı ne zaman? EKPSS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır?

Bakanlıktan yeni sosyal yardım! Anne babalara duyuruldu! Çocuklu ailelere 7800 TL yardım!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön