Ekonomi

Emeklilerin uzun süredir beklediği haber geldi! Ödemeler hesaplara geçiyor!

Emeklilerin merakla beklediği promosyon ödemeleri yapılmaya başladı. İşte promosyon ödeme tarihleri hakkındaki detaylar!Emeklilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği promosyon kampanyaları merak edilen konular arasında yer alırken beklenen ödemelerin başladığı bildirildi

Bankalar arasındaki emekli promosyon yarışı hala devam ediyor. Emeklilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği promosyon kampanyaları merak edilen konular arasında yer alırken beklenen ödemelerin başladığı bildirildi.

İşte haberin detayları…

ÖDEMELER BAŞLADI!

Bankaların emekli müşterilerini arttırmak için adeta yarışta oldukları promosyon ödemelerinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İş Bankası tarafından yapılan duyuruda promosyon ödemelerinin başladığı duyuruldu. Emekli maaşını İş Bankasına taşıyıp 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 7.500 TL para verileceği açıklandı.

 İş Bankası, emekli promosyon kampanyası kapsamında maaşını taşıyan emeklilere 7500 TL ödeme yapıldığı aktararak, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan kişilere de 7500 TL’ye kadar para verildiği belirtildi.

EMEKLİLERE 7.500 TL ÖDEME YAPILIYOR

İş Bankası, emekli promosyon kampanyası ile maaşını taşıyan emeklilere 7500 TL ödeme yapıyor. Buna göre, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlara 7500 TL’ye kadar para veriliyor. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler hemen başvuru yapabilir. Tüm bunların yanı sıra kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca, veya isterseniz de İş Bankası şubelerine giderek emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabileceğiniz belirtildi ve emekli maaşını farklı bir bankadan ya da PTT ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmadığı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için gerekli adımlar belirtildi işte o adımlar şu şekildedir;

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Onaylanan başvuru sonrasında alınan ilk maaşın hemen ardından 3 gün içinde hesaplara ödemeler yatırılacak.

DSİ personel alımına başladı! KPSS şartı olmadan lise mezunları kamu personeli olacak! İşte detaylar!

DSİ acil personel arıyor! Süre daralınca lise mezunları bu ilana akın etmeye başladı! İşte detaylar!

DSİ personel alımı başladı mı? DSİ personel alımı ne zaman? İşte başvuru şartları!