28 / 04 / 2024

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emekli maaş almakta olan tüm vatandaşlar için 3 banka tarafından yeni ödeme yapılacağı haberi tüm emeklileri sevindirdi. Emekli maaş alan herkes bu ödemelerin detaylarını merak ediyor.



Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi

Emekli vatandaşlar için yapılan bu kampanya sayesinde istedikleri limitte ihtiyaç kredisine sahip olabilecekler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşını almakta olan tüm emekli vatandaşlar bu fırsattan yararlanabilecek. Banka müşterisi olan tüm vatandaşlara 36 ay vadeli olacak şekilde 50.000 TL ‘ye varan gelir belgesi olmadan kredi ödemesi vermektedir.

Kamu bankaları üzerinden emekli maaşını almayan emekli vatandaşlar bu kampanyadan yararlanabilecek. Bu ihtiyaç kredisini almak isteyen emekli vatandaşlar bu bankalara gitmeden de internet üzerinden başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilir. Ön onay aldıktan sonra en yakın bu 3 bankanın şubesine giderek kimlik kartı ile başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Tüm emekli vatandaşlar bu 3 bankadan emekli maaşını alıyor olması başvuru yapmaları için yeterli olmaktadır. 

Emeklilikte yüksek maaş almanın yolları neler? Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Bunları yapan emeklilikte rahat edecek!

Emekli maaş tablosu baştan aşağı değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en güncel bilgiler burada!

2023’de emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli ikramiyesi 3 bin TL mi oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön