30 / 04 / 2024

Emekliye 10 bin TL gelirde başvuru tarihleri uzatıldı. İşte yeni son başvuru tarihi!

Emekliye 10 bin TL gelirde başvuru tarihleri uzatıldı. İşte yeni son başvuru tarihi!

Bazı bankalar, emeklilere ek gelir sağlayan emekli promosyonu başvuru sürelerini uzatma kararı aldı. Karar sonrası 10 bin TL’yi bulan emekli promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı.



Emekli promosyonlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri oldukça merak ediliyor. Bazı bankaların emekli promosyon kampanyaları sonlanırken bazı bankalar ise kampanya sürelerini uzatmaya kararı verdi. Bu kararla beraber banka değiştirmek isteyen emekli vatandaşlar, 10 000 TL sınırına ulaşan emekli promosyonu ödemeleri hakkında araştırmalarında vites yükseltti. Bu noktada Denizbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, TEB, ING, Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve İş Bankası promosyon ücretleri merak ediliyor. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte, 2022 emekli promosyonu veren bankalar listesi ve güncel kampanyalar…

KAMPANYA SÜRELERİ DEĞİŞTİ!

Emekliye 10 bin TL gelirde başvuru tarihleri uzatıldı. İşte yeni son başvuru tarihi!

Banka değiştirmek isteyen emekliler için son başvuru tarihi, 31 Ağustos olarak belirlenmişti. Bazı bankaların başvuru süresi 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatıldı.

Daha önce emekli promosyonu almış fakat taahhüt süresini tamamlamamış olanlar da banka değişikliği yaparak yüksek promosyondan yararlanabilir.

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR 2022

Emekli promosyon veren bankalar binlerce kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması haline çok ciddi promosyon imkanı sunuyor. Hal böyleyken banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İşte emekli promosyonu veren bankalar;


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön