07 / 05 / 2024

Emekliye 3. zam! Emekli maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Emekliye 3. zam! Emekli maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...

AK Parti Grup Toplantısında partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere yapılan refah payının da artırıldığı müjdesini verdi. Böylelikle emekli maaşlarına 2 gün içerisinde 3. kez zam gelmiş oldu. İşte 2023 güncel SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşları...



Bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda partililerine hitap eden AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere yapılan refah payının artırıldığı müjdesini duyurdu ve emekli zammı oranının % 30'a çıkartıldığını belirtti. Peki, 2023 yeni emekli maaşı ne kadar, kaç Türk Lirası oldu? İşte, emekli maaşları yeni tutarları...

ZAM ORANI YÜZDE 15'TEN 30'A ÇIKARILDI

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 15,4 memur emeklilerine ise yüzde 16,5 enflasyon zammı geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla emekli maaş zamlarını refah payıyla yüzde 25'e çıkarılacağını söyledi. Böylelikle SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 9,6 oranında, memur ve memur emeklilerine ise yüzde 8.5 oranında ek zam yapılmış oldu.

AK Parti Grup Toplantısı'nda partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere yapılan refah payının artırıldığı müjdesini verdi. Refah payındaki artışla birlikte SSK, Bağ-Kur ve memur emekli maaşlarına 2023'te yüzde 30 zam yapılmış oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön