29 / 04 / 2024

Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023? Temmuz zammı ile evde bakım parası ne kadar oldu?

Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023? Temmuz zammı ile evde bakım parası ne kadar oldu?

Temmuz ayı asgari ücret zammı belli oldu. Peki bu zam ile 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar!



Asgari ücret temmuz zammı bugün açıklandı. Milyonların beklediği asgari ücret zammının ardından evde bakım maaşlarının ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı. 2023 evde bakım aylığı ücretleri, asgari ücret zammı ile belli oldu. Engellilere verilen evde bakım maaşı hakkındaki sorgulamalar, yeni yıl ile beraber arttı.

Peki "Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023?" sorusunun yanıtı, bu çerçevede her ay belli miktarda ödemesini alan binlerce kişinin en çok araştırdığı sorular arasında bulunuyor. İşte, Temmuz 2023 engelli bakım parası ücretine dair ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön