06 / 05 / 2024

Emekliye müjde! 7500 TL üzeri maaş alanlar başvuru fırsatını kaçırmasın!

Emekliye müjde! 7500 TL üzeri maaş alanlar başvuru fırsatını kaçırmasın!

Promosyon haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Nisan ayı için emeklilere yeni bir müjde geldi. Zamlı maaş üzerine zamlı banka ikramiyesi hem de banka promosyonu alacaklar. Hemen başvuru yapana nisan ayında cepleri dolacak. İşte tüm detaylar…



Türkiye’deki milyonlarca emekli için 2017’den bu yana bankalar emekli promosyonu ödüyordu. Bu tutarlar özellikle de geçen yıl temmuz ayından itibaren maaşları yapılmış olan zam ile birlikte on katına çıkmıştı. Bankalar arasında promosyon yarışı başladı. Bankalar emeklilere maaş müşterisi yapmak için arka arkaya teklifleri sunuyor.

Emekliye müjde! 7500 TL üzeri maaş alanlar başvuru fırsatını kaçırmasın!

Garanti Bankası emekli promosyonu

Garanti Bankası emekliler için yeni bir duyuru yaptı. Banka EYT’lilerin Nisan ayında emekli maaşı alacağını göz önünde bulundurup karşılıksız vermiş olduğu promosyon tutarında değişim yaptı. Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre 1 Nisan tarihinden itibaren emekli vatandaşlar zamlı promosyon ödemesi alacak. Garanti Bankası emeklilere sunmuş olduğu promosyon da ciddi bir artış yaptı. Tüm bunların yanında ek bir koşul aranmayacak olup sadece banka üzerinden üç yıl boyunca maaş alma sözü istenecek.

Banka ödemelerini başvuru sonrası üç gün içerisinde hesaplara yatırılacağını ve çıkardı. Garanti Bankası üç yıllık maaş taşıma karşılığında emeklilere en yüksek fiyatta promosyon fırsatı sunacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön