18 / 05 / 2024

Emekliye promosyon müjdesi! Rakamlar belli oldu!

Emekliye promosyon müjdesi! Rakamlar belli oldu!

Milyonlarca emekli, promosyon ödemelerini yakından takip ediliyor. Bankalar ise emeklileri kendi bankalarına çekebilmek için yarışa girmiş durumda...



Emeklileri yakından ilgilendiren promosyon ödemeleri bankadan bankaya değişmektedir. Bankaalar emeklileri kendi bankalarına çekebilmek için harekete geçerken özel banka olan TEB'den açıklama geldi. TEB tarafından yapılan açıklamada, emekliye verilecek promosyon miktarı açıklandı. Yeni kampanya kapsamında emekli maaşını TEB Bankası'na taşıyanlara bir defa olmak üzere promosyon ödemesi yapılacak.

Ege Haber'de yer alan habere göre; emekliler promosyon ödemelerini yakından takip ediyor. Yeni yıla girilmesine sayılı saatler kala emekliler 2022'de alacakları promosyon ödemelerini araştırıyor. TEB, resmi internet sitesi üzerinden nakit promosyon ödemesiyle ilgili duyuru yaptı. Kampanya kapsamında, maaşını TEB’e taşıyan emekliye 1800 liraya kadar ödeme yapılacak.

 Emekliye promosyon müjdesi! Rakamlar belli oldu!

1.800 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları

Emekli maaşını TEB'e taşıyan emeklilere 1800 liraya kadar ödeme yapılacak. Bu kampanya 08.10.2021 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır. Emeklilerin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

TEB tarafından yapılan açıklama şu şekilde: ''Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

Emekliye promosyon müjdesi! Rakamlar belli oldu!

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Talimat adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

Emekliye promosyon müjdesi! Rakamlar belli oldu!

TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 1.800 TL’ye varan nakit promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya Cepteteb Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve Kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını bankamıza taşımaları gerekmektedir.''

Emekliler dikkat! 2022 promosyon ücretleri ne kadar?

Emeklilere müjde! 4.000 lira ek ödeme!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön