30 / 04 / 2024

Emeklilerden sonra bir gruba daha promosyon müjdesi! Ne 8 bin en 9 bin ne 10 bin TL

Emeklilerden sonra bir gruba daha promosyon müjdesi! Ne 8 bin en 9 bin ne 10 bin TL

Emekli vatandaşlardan sonra bir meslek grubu için daha promosyon müjdesi geldi. Gelin bu müjdenin detaylarına bakalım.



Emeklilere yönelik promosyon kampanyası Türkiye genelinde büyük bir etki yarattı. Bu kampanyanın dışında ise bçrok meslek grubu kaldı. Meslek sendikaları ise kendi alanlarındaki çalışanların promosyon alabilmeleri için bir yarışa girdi. 

Çalışanlar için flaş promosyon adımı! Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) harekete geçti. Sağlık-Sen, banka promosyon anlaşmalarının revize edilmesi ve güncelleme yapmayan bankaların anlaşmalarının feshedilmesine yönelik Sağlık Bakanlığı’nın bu yönde harekete geçmesi için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural tarafından, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne yazılı başvuruda bulundu. Promosyon ödemelerinin düşük kaldığına vurgu yapılan yazıda, “Sözleşmelerin imzalandığı tarih ile günümüz koşulları arasındaki ekonomik farklılıklar ve çalışan ücretlerindeki artışlar karşısında, ödenen promosyon tutarlarının düşük kaldığı ortadad


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön