16 / 05 / 2024

Emekliye sevindirici haber geldi! Maaşlara ara zam yapılacak! Zam ise 2115 TL olacak!

Emekliye sevindirici haber geldi! Maaşlara ara zam yapılacak! Zam ise 2115 TL olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, emeklilere ara zam müjdesi geldi. Seçim sonrası yapılacak olan ara zam ile birlikte emekli maaşlarına 2115 TL zam yapılacak. Ayrıca, emeklilere 3600 ek gösterge zammı da verilecek.



Emekliye sevindirici haber geldi! Maaşlara ara zam yapılacak! Zam ise 2115 TL olacak!

Ek gösterge artışından bütün kamu çalışanları faydalanacak

Son düzenleme ile tüm kamu çalışanları ek gösterge artışından yararlanacak. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan ve herhangi bir ek göstergesi olmayan kişilere de 600 ek gösterge verilecek. Ortaokul, lise mezunları ve iki yıllık üniversite mezunları da düzenlemeden faydalanabilecek.

Yapılan düzenleme ayrıca polis kolejleri mezunları, bekçiler ve uzman jandarmalar gibi diğer meslek gruplarına da yarar sağlayacak. Toplamda yaklaşık 470 bin kişi ek gösterge artışından doğrudan etkilenecek.

Geçen yıl yapılan düzenleme ile öğretmenler, şube müdürleri, polisler ve din görevlileri 2 yıllık ön lisans mezunları ek gösterge almaya başladı. Ancak, ek göstergesi olmayan bazı memurlar vardı ve bu düzenlemeden faydalanamamışlardı. Yeni düzenleme ile birlikte bu kişilere de 600 puanlık ek gösterge verilecek.

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...

Maaş promosyonlarında büyük kriz! Şikayetler, yüzde 287 arttı!

SSK ve Bağkur emekli maaş zammında son dakika! İşte tek tek hesaplanan olası Temmuz 2023 zamları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön