17 / 05 / 2024

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...

Memur-Sen Genel Kurulu'nda yapılan konuşmada, Cumhurbaşkanı tarafından, emekli aylığı 7500 TL'nin üstünde olan vatandaşlar için ilave zam müjdesi yapıldı. 



Bankalar, yeni müşterilerin hesap açmasını sağlamak için tişörtler ve tost makineleri sunardı.

Bugün, bir hesap açmanız ve çoğu durumda işvereninizden veya devlet yardımlarından doğrudan para yatırmanız için bonus para sunuyorlar. Bazıları bunu sormuyor bile.

Bu sayfada, bildiğim en iyi banka promosyonlarını paylaşacağım, hem çek hesabı teklifleri hem de tasarruf hesabı teklifleri ve dikkate alınmaya değer bonus kayıt teklifleri . Ülke çapında ikramiyelerle başlıyoruz, ancak aynı zamanda daha küçük coğrafi ayak izine sahip bankalardan birkaç yüksek dolar ikramiyesini de dahil ediyoruz.

Bu listeye girmek için minimum promosyon bonusu 100$'dır ve çoğu banka, kimlik doğrulama amacıyla kredi raporunuzu yumuşak bir şekilde çeker. Bazıları sert bir çekiş yapabilir ancak daha nadirdir, bu nedenle önce sizin için bir endişe olup olmadığını kontrol edin.

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL den fazla maaş alanlar...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada emeklilere has yeni bir zam müjdesi verdi. En az emekli aylığı Nisan ayında 7.500 TL'ye yükselmişti ve emekliler zamlı aylıklarına kavuşmuştu. Şimdi ise emekli aylığı 7.500 TL'nin üstünde olanlara yapılacak  ilave zam için tarih verildi.

Emekliler bu haber sizi havalara uçuracak! 7500 TL'den fazla maaş alanlar...


Geri Dön