29 / 06 / 2024

Emekliyi getirene 2 bin 500 TL promosyon verecekler! Duymadım demeyin

 Emekliyi getirene 2 bin 500 TL promosyon verecekler! Duymadım demeyin

Yapı Kredi bankası, emekli maaşlarını kendi bankalarına getiren vatandaşlara yönelik promosyonun detaylarını duyurdu.



Bankalar, emekli maaşları için büyük bir yarış veriyor. Türkiye'nin köklü bankaları arasında yer alan Yapı Kredi'de de bu yarıştan geri kalmamak adına kendi promosyonunu açıkladı. 
Emeklileri ilgilendiren bir duyuru yapıldı ve Yapı Kredi Bankası, emekli müşterileri için harekete geçildiği belirtildi. Banka tarafından yapılan duyuruda emekli maaşını Yapı Kredi’den alıp da emekli yakınına referans olanlara para verileceği belirtildi. Yapılan duyuruda ödeme miktarının 2 bin 500 liraya kadar çıktığı belirtilerek kampanyaya başvuruların bu gece 23:59’a kadar devam edeceği ifade edildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön