28 / 04 / 2024

Emin Çakmak: Turizmdeki engelleri kaldırmak istiyoruz!

 Emin Çakmak: Turizmdeki engelleri kaldırmak istiyoruz!

Turizmin sorunlarını yerinde tespit etmek 81 il ve 50 ilçe merkezini ziyaret ettiğini söyleyen Türkiye (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak, "Turizmin tanıtım ve pazarlama kanadını toparlamaya talibiz" dedi...



Turizmci Emin Çakmak, göreve gelmeleri halinde bütün problemleri aşma konusunda iddialı olduklarını söyledi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak, "Turizmin tanıtım ve pazarlama kanadını toparlamaya talibiz" dedi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC) basına açıklamalarda bulunan 21. Dönem TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak, turizmin sorunlarını yerinde tespit etmek için son aylarda 81 il ve 50 ilçe merkezini ziyaret ettiğini söyledi. 


Çakmak, 2023 Turizm Stratejisi ile turizmin Anadolu'ya yayılması konusunda devletin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirtti. 10 ay önce adaylığını açıklaması ile birlikte proje ve çalışmalarını da belirlediklerini vurgulayan Çakmak, 7 yıldır çıkartılamayan "Turizmde tek çatı" yasası ile tüm alt sektörlerin birlik ve beraberliğinin sağlanacağını söyledi.


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön