04 / 05 / 2024

Emin Çelik, bu yıl sıcak galvaniz tesisini tamamlamayı planlıyor!

Emin Çelik, bu yıl sıcak galvaniz tesisini tamamlamayı planlıyor!

Emin Çelik, tecrübesini prestijli işlerle birleştiriyor. Yıllık 12 bin ton kalite ve EN1090'a uygun çelik konstrüksiyon imalat ve montajı yapan firmanın, özel yatırımlara çözüm ortağı olarak katma değerli üretime yönelmeyi hedefliyor




Kayseri'de 1970 yılından bu yana endüstriyel yapı alanında faaliyet gösteren Emin Çelik, tecrübesini prestijli işlerle birleştiriyor. Yıllık 12 bin ton kalite ve  EN1090'a uygun çelik konstrüksiyon imalat ve montajı yapan firmanın, özel yatırımlara çözüm ortağı olarak katma değerli üretime yönelmeyi hedefliyor. Emin Çelik ayrıca müşterilerine farklı ve ekonomik çözümler sunmak adına sıcak daldırma galvaniz tesisi kurma faaliyetlerine de başladı. Çalışmalarıyla modern çelik konstrüksiyonun adresi haline geldiklerini söyleyen Emin Çelik Proje Müdürü İbrahim Sarptaş, "Müşteri portföyümüz ağırlıklı olarak profesyonel inşaat firmaları, geniş açıklıktı, çok katlı ya da özel amaçlı endüstriyel bina işleri olan sanayicilerden oluşuyor. 2013'te Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki 90 bin metrekarelik alanda yer alan Türkiye'nin en modern entegre hayvancılık tesislerinden birinin imalat ve montajını, cephe ve çatı kaplama işlerini gerçekleştirdik. Yine Anadolu Harikalar Diyarı projesi kapsamında inşa edilen 'MazakaLand' isimli projedeki bin 600 ton miktarında özellikli bina türü çelik ve oyuncak şaseleri imalat montajını yaptık. Yine sektöründe bilinen bir firmaya ait 60 metre yüksekliğinde kablo kaplama kulesi projemizin imalatını bitirerek montajına başladık. 


Yine Harikalar Diyarı Projesi kapsamında TÜBİTAK'a yapılan Bilim Merkezi yapısının imalat ve montaj işlerini bitirerek tonoz çatı yapısı, yüksek kolonları, kubbesi ve eğrisel açık çatı yapılarıyla farklı bir mimari ortaya koyan bu yapının da içerisinde yer aldık" dedi. "2013 u oldukça verimli geçirdik" ifadelerini kullanan Sarptaş, "Tecrübemizi artık daha katma değerli üretimle devam ettirme kararı aldık. Yatırımlarımızı da bu yönde şekillendiriyoruz. Geçtiğimiz yılı 30 milyon lira ciro ile kapattık" diye konuştu. Sarptaş, mimari çelik yapılar, ağır çok katlı endüstriyel ve konut, turizm, spor amaçlı yapılar, büyük ve karmaşık çelik konstrüksiyonlar için profesyonel bir çözüm ortağı haline geldiklerini söyledi. Sıcak daldırma galvaniz tesisi hakkında bilgi veren Sarptaş-, "Mimarsınan Organize Sanayi Bölgesinde başladığımız yatırımımızı yıl sonuna tamamlayacağız. Fizibilite çalışmalarımızı bitirerek, danışmanlık hususunda profesyonel bir firmayla anlaştık" şeklinde konuştu. 


Dünya Kobiden




Geri Dön