29 / 04 / 2024

Eminevim ev hediye ediyor!

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.



Tasarrufa dayalı Elbirliği Sistemi ile ev ve araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için için faizsiz finansal çözümler sunan Eminevim, ödüllendiren kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. 

Emin Grup İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Murat Ayyıldız ve Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal’ın katılım gösterdiği basın lansmanında detayları ilk defa duyurulan kampanya ile Eminevim bu kez bir kişiye ev hediye edecek. 

Ekim'de başlayan ve dört ay sürecek büyük kampanyaya katıma hakkı kazananlar arasından gerçekleştirilecek çekilişle konut kazanan talihli açıklanacak. Kazanan talihli de Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olan, gelişmiş mimari özellikleri ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken “Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy” projesinde 600 bin lida değerindeki evin sahibi olacak.

Herkes bu fırsattan yararlanabilecek

Geçtiğimiz sene Jeep ödüllü büyük bir kampanya başlatan Eminevim, bu sene açıkladığı ev hediyeli yeni kampanyasıyla da bu kez ev sahibi olmak isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunacak. Özellikle konut sahibi olmak isteyen, kira ödeyen ya da ev alacak birikime sahip olmayanlar için önemli bir fırsat sunan kampanyadan, faizsiz Elbirliği Sistemi’nden faydalanarak ev veya araç sahibi olmak için kayıt yaptıranlarla beraber tavsiye eden herkes faydalanabilecek. 31 Ocak 2020 tarihine kadar yapılacak başvuruların ardından düzenlenecek çekilişle “Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy”deki 2 oda 1 salon konseptli hediye evin talihlisi belirlenecek.

Kampanya ile 30 bin başvuru hedefleniyor

Kampanyanın basın lansmanında açıklamalar yapan Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, “1 Ekim 2020 tarihi itibariyle başlattığımız ve dört ay boyunca devam edecek Eminevim’in ev hediyeli büyük kampanyasına 30 bin başvuru hedefliyoruz. Elbirliği Sistemi’ne kayıt yaparak sistemi tavsiye edenlere her tavsiye için ek çekiliş hakkı sunan ve tavsiye ettikçe daha fazla çekiliş hakkı kazandıran kampanya ile 30 bin kişinin ev ve araç sahibi olması planlanıyor. 4 aylık sürede 30 bin kişinin sisteme girmesiyle ülke ekonomisine de uzun vadede 3 milyar TL katkı sağlanması amaçlanıyor” diye konuştu.

Ev hediye kampanyasından faydalanmak isteyenler, Eminevim şubeleri üzerinden ev ya da araç kaydı yaparak kampanyaya hemen başvuru yapabilecek.


Geri Dön