16 / 05 / 2024

Eminevim ev hediye kampanyası

Eminevim ev hediye kampanyası

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Böyle ev ilanı görülmedi! Ev alana savaş jeti hediye ediliyor! 

İngiltere'de ev almak isteyenler sıra dışı bir ilanla karşılaştı. Ev alana savaş jeti de hediye ediliyor. İşte o ev ilanı...

Arçelik'ten seçili ürünlerde 1.000 lira değerinde küçük ev aletleri hediye!

Arçelik’ten seçili soğutucu, derin dondurucu, TV veya Klima Alımlarında 1000 TL değerinde küçük ev aleti hediye ediliyor. Peki soğutucu, derin dondurucu, TV ve klima fiyatları ne kadar? İşte kampanyanın detayları...

Arçelik’ten 700 TL değerinde küçük ev aleti hediye! İşte kampanya detayları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, kaçırılmayacak bir kampanya daha… Arçelik’ten seçili beyaz eşya, televizyon ya da klima alana 700 TL değerinde seçili küçük ev aletlerinden biri hediye… İşte detaylar ve Mart 2022 fiyat listesi…

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Kordon İstanbul'dan ev alana izole tekne tatili hediye!

Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul'dan ev alana izole tekne tatili hediye ediliyor. Projede ödemeler 2022 yılında başlıyor...

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim ev hediye kampanyası Haberi

Eminevim ev hediye kampanyası

Tasarrufa dayalı Elbirliği Sistemi ile ev ve araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için için faizsiz finansal çözümler sunan Eminevim, ödüllendiren kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. 

Emin Grup İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Murat Ayyıldız ve Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal’ın katılım gösterdiği basın lansmanında detayları ilk defa duyurulan kampanya ile Eminevim bu kez bir kişiye ev hediye edecek. 

Ekim'de başlayan ve dört ay sürecek büyük kampanyaya katıma hakkı kazananlar arasından gerçekleştirilecek çekilişle konut kazanan talihli açıklanacak. Kazanan talihli de Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olan, gelişmiş mimari özellikleri ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken “Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy” projesinde 600 bin lida değerindeki evin sahibi olacak.

Herkes bu fırsattan yararlanabilecek

Geçtiğimiz sene Jeep ödüllü büyük bir kampanya başlatan Eminevim, bu sene...