02 / 05 / 2024

Glorest, Türkiye'den ev alana mobilyaları hediye ediyor!

Glorest, Türkiye'den ev alana mobilyaları hediye ediyor!

Glorest, uluslararası müşterisini ev sahibi yapmayı hedefliyor. 22 Şubat – 15 Mayıs tarihlerinde Türkiye’den ve Glorest’in kampanyasıyla konut alanlara, Türkiye’de ev sahibi olmanın yanı sıra, mobilyalarını da hediye ediyor.



22 Şubat – 15 Mayıs tarihlerinde Türkiye’den ve Glorest’in kampanyasıyla konut alanlara, Türkiye’de ev sahibi olmanın yanı sıra, mobilyalarını da hediye ediyor. 


Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Glorest Global Gayrimenkul Servisleri, daha önce proje geliştirme ve inşaat konularında faaliyetlerini sürdürmekteydi. Ulak Group çatısı altında hizmet veren Glorest, 2016 itibariyle, proje geliştirme, portföy yönetimi, satış ve pazarlama operasyonları konularında uluslararası hizmetlerini sürdürüyor. Glorest, Gold Dönem kapsamında; portföyünde bulunan seçkin konut projelerini faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde gerçekleştireceği büyük bir kampanya ile pek çok uluslararası müşterisini ev sahibi yapmayı hedefliyor.


İstanbul, Güney Marmara, Karadeniz, Ege şubeleri ile Türkiye genelinde gayrimenkul ürün portföyüne sahip, Ulak Grup Şirketler Topluluğu bünyesinde bulunan Glorest; Gold Dönem’ini kapsayan Mart ve Mayıs ayları içerisinde, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Umman ve Bahreyn olmak üzere toplam 8 ülkede, Türkiye’de konut sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen müşterilerini seçkin konut projeleriyle bu özel kampanyaları sayesinde ev sahibi yapacak. 


Glorest ev alanlara tüm evin mobilyalarını da hediye ediyor!

22 Şubat – 15 Mayıs tarihlerinde Türkiye’den ve Glorest’in kampanyasıyla konut alanlara, Türkiye’de ev sahibi olmanın yanı sıra, mobilyalarını da hediye ediyor. Tamamen ücretsiz olarak ev alanlara hediye edilecek olan mobilya paketi içerisinde yatak odası, oturma odası, beyaz eşya ve klima bulunuyor. Mobilya paketi dışında birçok hediye ve sürprizle birlikte, uygun fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla müşterilerinin ev sahibi olmalarını sağlamak için her şey Glorest tarafından düşünülmüş. 


İstanbul, Kuşadası, Bursa ve Trabzon gibi pek çok şehirde hemen teslim veya uzun vadeli, yatırıma uygun konut projeleri bu kampanyada yer alıyor. 1+1 Homeofis daire, 1+1’den 6+1’e kadar normal daire, 4+1’den başlayan dublex ve villa seçeneklerinin yanı sıra pek çok farklı konut tipi ile kampanyalar 15 Mayıs’a kadar tüm ülkelerde devam edecek.  



Geri Dön