27 / 04 / 2024

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...



Eminevim, 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığını açıkladı. Yapılan açıklamada, söz konusu finansman miktarının yüzde 21’ini konut ve iş yeri yüzde 79’unu ise taşıt teslimatları oluşturdu. 7 milyar Türk Lira’lık bireysel finansman ile ülkenin geleceğine yatırım yapmayı sürdüren Eminevim, finansman sağladığı müşteri sayısını da geçtiğimiz yıla oranla yükseltti.

dunya.com'da yer alan habere göre; 2023 senesi boyunca Eminevim’i ve sektörü katılım finans ekosisteminin zirvesine taşıyacağına inandıkları yatırımlara odaklandıklarını belirten Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, şunları kaydetti: “Geçmişten bu yana ekonomiye sağladığı likidite ve ticarete getirdiği hareketlilik ile sektörümüz, ülke ekonomisine önemli katkılar sunmaktadır. Sağladığımız finansmanlar konut ve taşıt pazarlarına her zaman can suyu olmuştur. Bu sene de 70 bini aşkın tasarruf sahibini daha sisteme dahil ettik. Bizim hedefimiz, BDDK lisanslı bir finans kurumu olarak 85 milyonluk Türkiye’yi tasarruf finansmanı ile buluşturarak ülke ekonomisine daha fazla değer katabilmek.” diye konuştu. 

 Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in, 32 senedir ülkeye ve müşterilerine değer katan yatırımlarını aralıksız sürdürdüğünü ileten Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Süheyla Üstün, “Firma  tarihimiz boyunca kat ettiğimiz her mesafede, hedeflemiş olduğumuz noktaya ulaşabilmenin mutluluğunu ekim ayında finansman sağladığımız 250 bininci müşterimiz ile bir kez daha yaşamış bulunuyoruz. İmza attığımız her başarıda, vazgeçmediğimiz değerlerimiz bizim için geleceğe emin adımlarla yürümenin anahtarı oldu. Bu yolda güçlü adımlarla ilerlemeye, büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz. Yılsonuna kadar sağlayacağımız ek finansmanlarla da ekonomiye sağladığımız katkıyı 8 milyar TL seviyesinin üstüne taşımayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

119 ŞUBE VE BİNDÖRT YÜZ ÇALIŞAN 

119 şubesi ve 1.400’ü aşkın çalışanı ile  Türkiye’nin dört bir yanında tasarruf sahiplerine hizmet sunan Eminevim’in 2023 yılının ilk yarısında aktif büyüklüğü 9,7 milyar TL olurken, yine aynı dönemde 3,6 milyar TL özkaynağa ulaştı.

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!


Geri Dön