02 / 05 / 2024

Eminevim'den asker ve polislere özel kampanya!

Eminevim'den asker ve polislere özel kampanya!

Eminevim; asker ve polislere özel bir kampanya başlattı. 15 Nisan'da sona erecek kampanya özellikle Polis Haftası'na denk getirildi...



Eminevim Sistemi, 27 yılda 115 bini aşkın aileyi ev ve otomobil sahibi yaptı. Eminevim, Polis haftası'nı da dikkate alarak özel bir kampanya başlattı. 

Düşük ve orta gelirli kişilerin ev ve konut sahibi olmalarına fırsat veren bir sistem oluşturduklarını ifade eden Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim’in askerlere ve polislere özel kampanya başlattığını belirtti.

Üstün, "Eminevim Sistemi, dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi. Biz 27 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bizlerin can ve mal güvenliği için fedakarca çalışan özveri dolu asker ve polis kardeşlerimiz için başlattığımız kısa süreli kampanyamızda yüzde 10 peşinata kadar yüzde 10 organizasyon indirimi, yüzde 10 üzeri peşinata ise yüzde 20 organizasyon indirimi uygulayacağız. Ayrıca 10 aya yakın erken teslimat fırsatı sunuyoruz" dedi. 


Kampanyayı özellikle Polis Haftası'nda denk getirdiklerini ifade eden Üstün sözlerine şu şekilde devam etti; "Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem, düşük ve orta gelirli olup konut ve araç sahibi olmak isteyen veya yatırım yapmayı hedefleyen kişilerin, ev ve konut sahibi olmalarına fırsat veren köklü bir sistemdir. Bu sistem ile kişiler tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Eminevim sayesinde ayda ortalama bin 500 kişi konut ve otomobil sahibi oluyor. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak. Kampanyamızı özellikle Polis Haftası’na denk getirmek istedi" Kampanya 15 Nisan'da sona erecek. 

Web: https://www.eminevim.com/


Geri Dön