28 / 04 / 2024

Emir Of İstanbul franchise fırsatıyla körfez portföyünü yönetin!

Emir Of İstanbul franchise fırsatıyla körfez portföyünü yönetin!

Emir Of İstanbul Global gayrimenkul ve yatırım danışmanlığında sürdürülebilir büyüme ve başarı sağlayarak, Körfez ülkeleri başta olmak üzere Dubai, Katar, Riyad , Kuveyt, Jeddah, USA'daki şubeleriyle dinamik bir kuruluş olmayı hedefliyor.




Emir of İstanbul Şirketler Grubu, merkez ofisi Mall Of İstanbul Office Plaza’da olmak üzere Türkiye ve global pazarda doğru konumlanarak,  gayrimenkul yatırım danışmanlığı, inşaat ve networking sektörlerinde, örnek alınan kalite anlayışıyla değer sağlayarak büyümeyi hedefliyor.  Global gayrimenkul portföyünde, Körfez ülkeleri ağırlıklı olarak,  yaklaşık 20 bin müşteri ve yatırımcı portföyü ile  birçok ülkede yatırımcılara danışmanlık ve network hizmeti sağlıyor.


Global gayrimenkul ve yatırım danışmanlığında sürdürülebilir büyüme ve başarı sağlayarak, Körfez ülkeleri başta olmak üzere Dubai, Katar, Riyad , Kuveyt, Jeddah, USA'daki şubeleriyle dinamik bir kuruluş olmayı hedefliyor. Emir Of İstanbul, franchise vererek yeni girişimcilere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 


Sürdürülebilir büyüme ve kalkınma sağlayarak, paydaşlarla uyum içinde lider ve dinamik bir kuruluş olmayı ve yatırımcılarını ortağı gibi görerek onlar için en iyisini sağlamak amaçlıyor. 


"Güvenilir, kaliteli, sosyal sorumluluk bilinci, çevreye saygı" değerlerine önem veren şirket, sektörel dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları'nda aktif rol alarak, ortak çözümler sağlıyor.


MIPIM, GRI, URBAN, DUBAİ CİTYSCAPE, Barcelona Meeting Point ise dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettiği ve kendini dünya pazarlarına tanıtmak için katıldığı uluslararası aktivitelerden bazıları... Bununla birlikte Türkiye'deki sektörel organizasyonlarda ana sponsor olarak destek oluyor.


EMİR OF İSTANBUL FRANCHISE FIRSATIYLA KÖRFEZ PORTFÖYÜNÜ YÖNETİN 


Girişimcilerin yatırımlarının global networkte yer almasına destek olarak ;


1- Başarısı kanıtlanmış bir sistemin parçası olarak girişiminizin başarılı olmasını garantilemiş olursunuz.


2-  Her geçen gün büyüyen network ve broker sayısı ile yüksek bir alıcı-satıcı yönlendirme ve portföy gücüne sahip olursunuz.


3- Franchise ofisinizi ve kendinizi çalışanlarınıza ve müşterilerinize karşı kendinizi ispatlamak için daha az zaman - çaba gösterirsiniz, marka bilinirliği ve kurallarından faydalanabilirsiniz.


4- Yatırımcısına lokasyon seçimi, mimari projelendirme, personel eğitimi, sosyal medya desteği vererek,  karlı ve yüksek cirolu bir yatırım imkanı sunar. 


5-  Reklam ve tanıtma giderlerinden tasarruf sağlayan Franchising sistemi, girişimcinin  yalnızlığını ortadan kaldırarak, kendi işini kurmanın getirdiği riskleri azaltır.


Yabancı yatırımcı odaklı gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapan Emir Of İstanbul , Türkiye’nin gücü ve potansiyelinin keşfedilmesinde oldukça büyük rol oynamaktadır. 




Geri Dön