27 / 04 / 2024

Emiroğulları Panayır Evleri'nde teslimler Ocak 2016'da!

Emiroğulları Panayır Evleri'nde teslimler Ocak 2016'da!

Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat'ın 9. projesi olan, 34 daire 9 ticari alan ve bir fırından oluşan Panayır Evleri projesi, Panayır bölgesinde fark yaratıyor.



 Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat'ın 9. projesi olan, 34 daire 9 ticari alan ve bir fırından oluşan Panayır Evleri projesi, Panayır bölgesinde fark yaratıyor. Çocukların güvenli bir şekilde oynayabileceği 24 saat kamera takip sistemi ve hem site içerisine hem de Panayır halkına hizmet verecek unlu mamulleri içinde barındıran proje henüz satışa çıkmadan çokça konuşulmaya başladı. Panayır Evleri 2+1,3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri ile her aile tipine uygun oturma planı ve tüm alımlarda 60 ay şirket içi vadelendirme seçeneği ile müşterilerine alım kolaylığı gösteriyor. Kasım 2014'de kazı çalışmaları başlayan projenin Ocak 2016 da teslim edilmesi planlanıyor. 


Emiroğulları İnşaat, mevcut projelerine bir yenisini daha ekleyerek Mudanya'da 200 dairelik tam nitelikli bir konut projesinin müjdesini verdi. Arsa alım işlemlerini tamamlayarak 2015 yılı içinde projeye start verileceğini duyuran Emiroğulları İnşaat, taleplere ve gelişen koşullara göre arsa araştırmalarına devam ediyor. 


Posta


Geri Dön