10 / 05 / 2024

Emiroğulları Panayır Evleri teslimleri ne zaman

Emiroğulları Panayır Evleri teslimleri ne zaman

Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat'ın 9. projesi olan, 34 daire 9 ticari alan ve bir fırından oluşan Panayır Evleri projesi, Panayır bölgesinde fark yaratıyor.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ziraat bankası kredisi kimlere verilir? Ziraat bankası destek kredisi nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir?

Ziraat bankası kimlere kredi vermektedir, aranan koşullar nelerdir? her bankanın belli başlı koşulları vardır. İşte p merak edilen koşullar!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Diyarbakır Evleri yenileniyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ‘Diyarbakır Evleri’ TOKİ önderliğinde restore ediliyor. 

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Emiroğulları Panayır Evleri teslimleri ne zaman Haberi

Emiroğulları Panayır Evleri teslimleri ne zaman

 Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat'ın 9. projesi olan, 34 daire 9 ticari alan ve bir fırından oluşan Panayır Evleri projesi, Panayır bölgesinde fark yaratıyor. Çocukların güvenli bir şekilde oynayabileceği 24 saat kamera takip sistemi ve hem site içerisine hem de Panayır halkına hizmet verecek unlu mamulleri içinde barındıran proje henüz satışa çıkmadan çokça konuşulmaya başladı. Panayır Evleri 2+1,3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri ile her aile tipine uygun oturma planı ve tüm alımlarda 60 ay şirket içi vadelendirme seçeneği ile müşterilerine alım kolaylığı gösteriyor. Kasım 2014'de kazı çalışmaları başlayan projenin Ocak 2016 da teslim edilmesi planlanıyor. 


Emiroğulları İnşaat, mevcut projelerine bir yenisini daha ekleyerek Mudanya'da 200 dairelik tam nitelikli bir konut projesinin müjdesini verdi....