23 / 07 / 2024

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…




Dünya turizmine yön veren, sektör temsilcilerinin en önemli buluşma platformu EMITT’i düzenleyen küresel fuarcılık şirketi Hyve Group’un Bölge Direktörü Kemal Ülgen açıklama yaptı. Ülgen, pandemi sürecinde aldıkları erteleme kararının, fuarın yerli ve uluslararası tüm paydaşlar için daha verimli bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle alındığının altını çizdi. Ülken, 2 senelik aradan sonra 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladıkları 25. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde yapacaklarını ifade etti.

 EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

EMITT’in Geniş Kapsamlı 25. Yıl Etkinlik Programında Masaya Yatırılacak

Dünyanın en çok turist çeken ülkeleri arasında 6. sırada bulunan Türkiye’yi zirveye taşıyacak yaklaşımlar için bir ortak akıl platformu misyonu taşıyan EMITT’te bu yıl 4 ana tema alacak. Bunlar: turizm ekonomisi, sektörü yönlendiren trendler, öne çıkan destinasyonlar ve önümüzdeki on yıla damga vuracaklar.

Ayrıntılar için: emittistanbul.com/Home

Çin’de tuttu bizde tutmadı! İthalat patladı ihracat azaldı!

Turizm cennetindeki çok tartışılan o kampı İş Bankası satın aldı!

TEPAV açıkladı! Perakendecilerin iş hacimleri 2022 yılında bu kadar düştü!

 


Geri Dön